Phone: +31 318 67 27 00 info@advanceconsulting.nl

Over ons

Advance Consulting verbindt de wensen en mogelijkheden van de private sector met de wereld van ‘impact financing’. Sinds onze oprichting in 1999 hebben we honderden bedrijven met succes begeleid bij de acquisitie van subsidies, leningen en risicokapitaal voor investeringsprojecten in Azië, Afrika, Latijns-Amerika en Oost-Europa. Daarnaast verlenen we advies aan overheidsinstanties en NGO’s op het gebied van de ontwikkeling van de private sector in deze regio’s.

Advance Consulting logo

Ons team

Ons team van gemotiveerde business consultants en projectmanagers biedt u ruime internationale ervaring vanuit diverse achtergronden. Wij communiceren met u in vloeiend Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Portugees of Kroatisch. Wij delen interesse en gedrevenheid om ‘het verschil te kunnen maken’ middels verantwoorde en duurzame bedrijfsactiviteiten. Wij vinden het belangrijk om onze klanten ter plekke te ontmoeten en samen te werken aan de ontwikkeling van uw onderneming.

Onze werkwijze

U heeft ons, of wij hebben u, gevonden via ons uitgebreide netwerk of via het internet. Wij zullen uw businesscase zorgvuldig onderzoeken, zodat wij  er zeker van zijn uw ondernemingsplannen te kunnen versterken en matchen met financieringsmogelijkheden en bedrijfspartners. Wij werken op basis van resultaat – vaak ‘no cure, no fee’ – , volledig gecommitteerd om uw doelen te realiseren. Als uw partner delen wij voor- en tegenspoed.

Onze waarden

Ons MVO-beleid is geïntegreerd in onze bedrijfsvoering, en vertaalt zich in respect voor werknemers, milieu en maatschappij. We gebruiken dezelfde waarden om onze klanten te inspireren tot het ontwikkelen van verantwoorde ‘inclusive’ business met aandacht voor de economische, maar ook de sociale en milieudimensie.