Phone: +31 318 67 27 00 info@advanceconsulting.nl

Diensten

Door internationaal te ondernemen kunt u uw bedrijf laten groeien – bijvoorbeeld, door het aangaan van strategische samenwerking met buitenlandse partners, het opzetten of uitbreiden van productie in ontwikkelingslanden, verbetering van de kwaliteit van geïmporteerde producten, of betere toegang tot opkomende exportmarkten. Wij ondersteunen uw grensoverschrijdende bedrijfsontwikkeling door middel van Financiering en Advies.

Financiering

Om uw financiële slagkracht te vergroten en uw risico bij het internationaal ondernemen te verkleinen ondersteunen wij u bij de financiering van uw plannen. Wij helpen u uw plannen vorm te geven en, waar nodig, te versterken om de kansen op financiering te vergroten. We bespreken de verschillende financieringsopties met u. We zetten uw plannen om in een financierbare propositie die goed aansluit bij de financieringsoptie die uw voorkeur geniet.

De financieringsmogelijkheden zijn subsidies, leningen of risicokapitaal en soms een combinatie van deze opties. We zijn bijzonder succesvol gebleken in de verwerving van subsidies voor onze klanten vanuit Nederlandse en internationale financieringsinstrumenten. Voor zover uw project niet voor subsidie in aanmerking komt, is een lening van een ontwikkelingsbank of andere financieringsinstantie vaak een optie waarvoor wij een doortimmerd bedrijfsplan opstellen. In andere gevallen kan het juist wenselijk of interessant zijn om risicokapitaal aan te trekken, waarvoor wij graag de investeringspropositie met u opstellen.

Advies

Naast het verwerven van financiering bestaan onze adviesdiensten uit matchmaking, haalbaarheidsstudies, projectmanagement en technische assistentie voor bedrijven, NGOs en overheidsoverheidsorganisaties, vrijwel altijd in het kader van private sectorontwikkeling in ontwikkelingslanden.

We leveren onze adviesdiensten doorgaans tegen een vast honorarium dat we vooraf overeenkomen, zodat u wat dat betreft precies weet waar u aan toe bent. In subsidieprojecten kunnen onze adviesdiensten onderdeel uit maken van de projectbegroting, in welk geval de kosten hiervan deels door de subsidie worden gedekt.