Phone: +31 318 67 27 00 info@advanceconsulting.nl

Subsidies

Programma’s van overheden, ontwikkelingsbanken en NGOs verstrekken subsidies voor private sector investeringen in ontwikkelingslanden. Deze subsidies zijn over het algemeen bedoeld voor projecten die in grote mate bijdragen aan de ontwikkelingsdoelstellingen van de betreffende programma’s. Doorgaans zijn deze subsidieprogramma’s competitief waarbij alleen de projecten die het best bijdragen aan de ontwikkelingsdoelstellingen worden gefinancierd. Sommige ontwikkelingsbanken koppelen subsidies aan de leningen die zij verstrekken.

Subsidies zijn uiteraard financieel aantrekkelijk maar worden over het algemeen onder scherpe voorwaarden verstrekt. Wij ondersteunen u daarom niet alleen bij de subsidieaanvraag maar ook met  de verantwoording en administratie tijdens de projectuitvoering (projectmanagement).

We zijn bijzonder goed ingevoerd in subsidieprogramma’s die mogelijk ook op uw project van toepassing kunnen zijn. Een aantal van deze programma’s treft u op onze website aan. Neem contact met ons op voor meer informatie of stuur ons uw bedrijfsprofiel en projectidee, zodat we u kunnen adviseren of en hoe u kunt kwalificeren voor een subsidie.